Diensten

Experts in Citroën 2CV, Ami, Mehari & Dyane

Vanzelfsprekend kunt u bij L e Garage terecht voor zaken als uw APK-keuring, grote en kleine beurt, onderhoud en reparaties aan uw auto. Le Garage maakt altijd van te voren een prijsinschatting. U weet dus waar u aan toe bent, en komt niet voor verrassingen te staan.

U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten:

Jaarlijkse controlebeurt

Vanzelfsprekend kunt u bij Le Garage terecht voor zaken als uw APK-keuring, grote en kleine beurt, onderhoud en reparaties aan uw auto. Wij maken altijd van te voren een prijsinschatting. U weet dus waar u aan toe bent, en komt niet voor verrassingen te staan.

Spuitwerk

Op het gebied van het geheel of gedeeltelijk overspuiten van uw auto hebben wij inmiddels een goede naam opgebouwd. Onze specialist Michiel Hers zorgt altijd voor een prachtig resultaat. Hij is gekwalificeerd plaatwerker en autospuiter met jarenlange ervaring. Door het gebruik van goede materialen en lakken hebben wij inmiddels vele auto’s in hun oude glorie hersteld.

Schadeherstel

Als uw auto als gevolg van een ongeval schade heeft geleden, herstelt Le Garage de schade voor u. De verzekeringsmaatschappijen zijn geneigd u door te sturen naar een groot autoschadebedrijf, maar dan mist u de voordelen die Le Garage u biedt. De garage werkt onafhankelijk van de verzekeringsmaatschappij en handelt de schade in eigen beheer af.  Bovendien krijgt u een (gratis) leenauto mee.

Onderdelen

Verkoop en verzenden van onderdelen behoort ook tot de mogelijkheden. Er zijn diverse leveranciers voor onderdelen en inmiddels weten wij welke onderdelen je bij welke leverancier moet kopen.

Voor vragen kunt mailen of bellen.

Openingstijden

Maandag – Donderdag 08:00 – 17:30
Vrijdag – 08:00 -15:00
Zaterdag – Op afspraak