Over le Garage

Le Garage, een allround autobedrijf

Sinds 1935 is de garage een vast herkenningspunt op de hoek van de Van Zuylen van Nijeveltstraat en de Dr. Mansveltkade, inmiddels een historisch bekende locatie. In eerste instantie als algemeen autobedrijf en later als Citroëndealer. In 1998 hebben Philip van der Velde en Michiel Hers het bedrijf voortgezet als Le Garage van der Velde en heeft het bedrijf een goede naam opgebouwd in de wijde omgeving.

Specialist in A Type Citroëns

Hier bent u op het juiste adres voor uw Citroën 2cv Dyane Ami Mehari de A type’s. Of u een onderhoudsbeurt wil, een restauratie, deel restauratie, spuit werk er zijn veel mogelijk heden en er is altijd een oplossing om uw A type veilig op de weg te houden.

De auto’s van 50 jaar en ouder hoeven geen APK meer maar mijn advies is om de auto jaarlijks na te laten kijken. Zeker als hij veel stil staat kunnen de remmen nog wel eens problemen veroorzaken. Schade aan uw kostbare voiture is een van mijn specialiteiten. Het is altijd mooi als een schade onzichtbaar hersteld is.

Kleinschaligheid

Le Garage kiest er bewust voor om klein te blijven. Het onderlinge overleg, het persoonlijke contact met de klant en de diversiteit aan opdrachten houdt ons werk afwisselend en interessant.

Aangezien ik alleen werk is het aan te raden om telefonisch een afspraak te maken of een app je te sturen.

Verder heb ik regelmatig leuke A types te koop en is verkoop in opdracht ook mogelijk. Verkoop en verzenden van onderdelen behoort ook tot de mogelijkheden. Er zijn diverse leveranciers voor onderdelen en inmiddels weet ik welke onderdelen je bij welke leverancier moet kopen.

Voor vragen kunt mailen of bellen.

Openingstijden

Maandag – Donderdag 08:00 – 17:30
Vrijdag – 08:00 -15:00
Zaterdag – Op afspraak